Новини про лікування і профілактику цукрового діабету

Численні дослідження у пошуках ліків від цукрового діабету, зокрема 1-го типу, зосереджені на β-клітинах підшлункової залози,...

Компанія Vertex Pharmaceuticals оприлюднила обнадійливі результати застосування новітньої клітинної терапії у перших пацієнтів...

Нещодавнє дослідження, опубліковане в журналі Lancet, надало комплексну оцінку поширеності діабету у всьому світі, підкресливши...

Дослідники представили оновлену інформацію про потенціал щотижневого інсуліну ікодек для лікування цукрового діабету 1-го...

Нещодавнє дослідження показало, що безперервний моніторинг глюкози (CGM) надає більш повну характеристику рівня глікемії, ніж лише вимірювання глюкози натщесерце (ГН), та може підвищити точність діагностики цукрового діабету. Продовжуйте читати, щоб дізнатись більше.

У нещодавньому дослідженні, опублікованому в журналі Clinical Nutrition, вчені вивчали вплив пребіотиків та синбіотиків на контроль глікемії у людей з цукровим діабетом (ЦД) 1-го та 2-го типу. Продовжуйте читати, щоб дізнатися більше.

Діти з цукровим діабетом міста Одеси влаштовували спортивні флешмоби, змагалися у веселих естафетах та конкурсах на масштабному спортивному заході до Всесвітнього дня здоров'я. Читайте далі, щоб дізнатися, як це було.

Нове дослідження показало, що ягоди обліпихи містять потужні антиоксиданти і можуть допомогти у лікуванні цукрового діабету та ожиріння. Продовжуйте читати, щоб дізнатись більше.

Діти з діабетом у Вінниці та їхні батьки можуть отримати консультації фахівців та знання із контролю захворювання у «Школі цукрового діабету». Продовжуйте читати, щоб дізнатись більше.

Українці мають змогу долучитися до наукового дослідження, ціль якого — покращення психологічної підтримки для людей з цукровим діабетом у нашій країні. Продовжуйте читати, щоб дізнатись більше. 

Медичний канабіс (МК) — це загальний термін для позначення психоактивних препаратів із рослин роду Коноплі (Cannabis). Сьогодні МК офіційно використовують у лікуванні багатьох захворювань та станів. Розглянемо потенційні корисні властивості та ризики канабісу для людей з цукровим діабетом.

Чоловік з Англії став першою людиною у світі, яка отримала нові ліки, що можуть запобігти втраті зору при діабеті. За його словами, ризик осліпнути і не побачити, як ростуть його онуки, підштовхнув його до участі в дослідженні. Продовжуйте читати, щоб дізнатися більше.

Десятки тисяч дітей та дорослих, які живуть з цукровим діабетом 1-го типу в Англії, отримають «штучну підшлункову залозу» в рамках першої в світі ініціативи, яку впроваджує Національна служба охорони здоров'я. Продовжуйте читати, щоб дізнатись більше.

У сфері лікування та контролю цукрового діабету продовжують з'являтися інновації, і, схоже, 2024 стане ще одним знаковим роком для DiaTech. Ось деякі з найбільш очікуваних запусків діабет-продуктів, які відбудуться у 2024 році, а також деякі з технологій, які вже вийшли на ринок. P.S.: Представлено чимало новинок для людей з діабетом 2-го типу.

Новинки сфери діабетології, новони в лікуванні і профілактики цукрового діабету - це те, за чим в першу чергу повинна пильнувати кожна людина з ЦД, яка прагне досягти хорошої компенсації діабету і уникнути його ускладнень. В цьому розділі - актуальні новини діабета 2 типу і новини про лікування діабета 1 типу, гестаційного цукрового діабету та інших типів діабету. Нове в разробці фармацевтичних препаратів і підтвердженні результати наукових досліджень діабету, та і просто актуальна цікава та важлива інформація, яка здатна облегшити життя з ЦД. Теперь вам не доведеться витрачати незліченну кількість часу на пошук інформації в інтернеті - усі діабет-новини для вас на нашому сайті. І главное - всі новини про лікування цукрового діабету, розміщені на сайті СахарОК, перевірені!